Digibar Schagen

Data overzetten via iTunes

Zet uw persoonlijke gegevens en aankopen over naar uw nieuwe apparaat vanaf een reservekopie die u hebt gemaakt met iTunes of in de Finder.

De iTunes-reservekopie overzetten naar uw nieuwe apparaat

 1. Schakel het nieuwe apparaat in. Als het nieuwe apparaat al is geconfigureerd, moet je het wissen voordat je de volgende stappen kunt volgen.
  Het wissen gaat als volgt:
  Tik op Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Wis alle inhoud en instellingen om uw apparaat te wissen. Alle gegevens op je apparaat worden gewist. Nadat het is gewist, start het apparaat opnieuw op en wordt het scherm Hallo weergegeven.
 2. Volg de stappen tot je het scherm Apps en gegevens ziet en tik vervolgens op Zet terug via Mac of pc.
 3. Sluit het nieuwe apparaat aan op de computer waarmee je een reservekopie van het vorige apparaat hebt gemaakt.
 4. Open iTunes of de Finder op een computer en selecteer jouw apparaat. Er wordt mogelijk gevraagd om jouw apparaat te vertrouwen.
 5. Selecteer Zet reservekopie terug. Kies vervolgens een reservekopie. Zorg ervoor dat je de juiste kiest door te kijken naar de datum en grootte van de diverse reservekopieƫn. Lees wat je moet doen als er wordt gevraagd om bij te werken naar een nieuwere versie van iOS of iPadOS.
 6. Als je moet herstellen vanaf een gecodeerde reservekopie, voer dan je wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.
 7. Wacht tot het herstelproces is voltooid. Volg daarna de rest van de configuratiestappen op het iOS- of iPadOS-apparaat. Zorg er indien mogelijk voor dat jouw apparaat verbonden blijft met wifi en dat het ook na de configuratie aangesloten blijft op een voedingsbron. Zo kan kunnen foto's, muziek en apps die zijn opgeslagen in iCloud, automatisch weer worden gedownload naar jouw apparaat.
Naar begin pagina...