Digibar Schagen

Foto's niet meer dubbel opslaan

Foto's worden standaard per chatgroep opgeslagen en daarna ook nog aan je filmrol of in de standaard fotoapp opgeslagen.
Om dit dubbel opslaan te voorkomen ga je als volgt te werk:
  • Tik op de tekst van de chat waarvoor je dit in wil stellen
  • Tik nu op Voeg toe aan filmrol. Deze staat normaal op Standaard

  • Kies hier voor Nooit en de foto's en video's zullen niet automatisch meer in de foto app gezet worden.

  • Wil je een enkele foto toch bewaren, tik er dan op, zodat hij groter wordt en tik links onderin op het exportteken en geef dan aan wat je ermee wilt doen.

Naar begin pagina